Wednesday, March 17, 2010

Lompakoista

Kadonneista ja löytyneistä.

Onnistuin tässä jokunen viikko sitten unohtamaan lompakkoni S-Marketin kassalle. Ehtihän siinä pieni paniikki iskeä, kun kotona huomasin, ettei sitä löytynytkään repun pohjalta, kun tyhjensin ostoksia. Äkkiä kipinkapin takaisin kauppaan, jossa ihana ja mahtava kassatäti oli ottanut sen talteen!

Eipä mennyt kuin pari päivää, kun löysin samaisesta kaupasta jonkun toisen lompakon! Piti vain ensin käväistä "nurkan takana" katsomassa, josko lompakossa on seteleitä; otin nimittäin sarjanumerot ylös Eurobilltrackeria varten:
http://fi.eurobilltracker.com/notes/?id=76925861 (tämä oli toinen niistä)
Kipitin takaisin kauppaan kassalle kyselemään, notta mitä tekisin, että annanko sinne vai mitäs. Kassaneiti alkoi selittää jostain takahuoneen tilanteesta, mainitsi poliisinkin ja että jollain oli kadonnut lompakko. Ei mennyt kuin hetki, kun olin itsekin takahuoneessa, jossa oli lisäkseni teinityttö, mies, sekava mummo, stevari ja S-Marketin työntekijä... Lompakko oli kyseisen teinin ja mies alkoi selittää minulle, kuinka he epäilivät tätä sekavaa mummoa (joka ei tainnut edes tajuta koko tilanteesta mitään) lompakon varastamisesta, koska hän oli "sen oloisena" kuljeksinut kaupassa. Aha. Pyytelivät, mies että teini, mummolta anteeksi. Sen jälkeen mies kiitteli minua, teini kurkki lompakkoon, että kaikki oli tallella, muttei sanonut sanaakaan minulle. Stevari oli minua pienempi jätkä, joka oli todella nuoren näköinen ja vaikutti siltä, ettei oikein ollut tilanne hallussa. Mahtoi mielessään kiittää minua :-)

Sitten lähdin kotia nauramaan.

No comments:

Post a Comment